Villa Tatili Nedir?
Villa Tatili Nedir?

Villa Tatili gelenekselleşmiş tatil anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırmış olup son yıllarda hem yerli hem de yabancı turistlerin gözdesi haline gelmiştir. Bütçenize göre belirleyeceğiniz; Türkiye’nin farklı konumlarında yer alan farklı özelliklere sahip villalar, talep ettiğiniz süre boyunca sizin kullanımınıza sunulur.

Villa Tatili Yapabileceğim Yerler

Güvenilir villa kiralama hizmeti ile Türkiye’nin gözde merkezlerinde tatil yapabilirsiniz. Kaş, Kalkan, Fethiye, Marmaris ya da Sapanca… Farklı güzergâhlarda bulunan villalar arasından sezona göre de seçim yapabilirsiniz. Kış ayları için Sapanca iyi bir seçimdir. Yaz aylarında ise deniz keyfi yapmak için Akdeniz ve Ege kıyıları; doğanın tadını çıkarmak için Sapanca’yı tercih edebilirsiniz.

Villa Tatili ve Diğer Tatil Çeşitleri Arasındaki Farklar

Tatilde konaklamak için otel, pansiyon gibi farklı alternatifleriniz vardır. Bu alternatiflerden hem konforuyla hem de özgür hareket etme olanağıyla sıyrılan villa tatili, rahatlığına önem verenlerin gözdesidir. Etrafınızda tanımadığınız insanlar olmadan sadece size ait bir havuzda yüzmek ve güneşlenmek isterseniz, siz de bütçenize uygun bir villa kiralayabilirsiniz.

Villa tatil yerlerinde bulunan yapılar, birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Dilerseniz lüks olan seçeneklere yönelerek mimarisiyle ve iç dekorasyonuyla dikkat çeken bir alanda konaklayabilirsiniz. Standart yapıda olan villalar da en az lüks olanlar kadar konforlu bir yapıdadır. İhtiyacınız olan her şeyin bulunduğu bu yapılarda, gönlünüzce vakit geçirebilirsiniz.  Muhafazakâr villa kiralama da size sunulan alternatifler arasındadır. Bu tip yapılarda havuzun etrafının çitle kapatılması sayesinde gözlerden uzak bir şekilde yüzmenin ve güneşlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

En az bir hafta ya da daha uzun süre, villa tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu süreyi en verimli şekilde geçirmek için gideceğiniz bölgenin özelliklerini tatile başlamadan önce araştırabilir; sonrasında yeni yerler ve tatlar keşfedebilirsiniz.

Villa Tatilinde Nasıl Vakit Geçirebilirim?

Herkesin keyif aldığı ve yapmaktan hoşlandığı etkinlikler farklıdır. Bu nedenle siz de bulunduğunuz bölgede ilginizi çeken aktivitelere katılabilirsiniz. Ekstrem sporlar, gece hayatı, doğa yürüyüşü ya da alışveriş… Villam Online’nın cazip lokasyonlarında vaktinizi dolu dolu geçirebilirsiniz. Yöresel lezzetlerin sunulduğu restoranları keşfetmek de tatilinize ayrı bir renk katar. Çocuklarıyla vakit geçirmek isteyenler, çocuk havuzu ve oyun alanı bulunan villaları tercih edebilir.

Villa Tatili Kaç Kişi İle Yapılmalıdır?

Farklı genişlikte olan villalarda bulunan yatak sayısı, 1 ile 3 arasında değişiklik gösterir. Bunun yanı sıra banyo sayısı da farklılaşır. Kişi sayısına göre uygun genişlikte bir villa tercih ederek herkes için konfor sağlayabilirsiniz. 

Villa Tatili Fiyatları Ne Kadar?

Özel size ait Villa tatili fiyatları; yatak sayısına, banyo sayısına, mimari özelliklere ve konuma göre farklılık gösterir. Her bütçeye uygun seçenekler sayesinde ister yaz ister kış aylarında gönlünüzce tatil yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek! Whatsapp
Hemen Ara
Müşteri Temsilcileri